{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blakken [Tidl. hest] 2007

9.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah & Skrumlet
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. aug 2011


Anden særlig race Blakken

Fødselsår:
2007
Højde:
137cm sommeren 2011.
140cm sommeren 2015
Temperament
Super godt temperament. Kan være så nervefast og andre gang skal der ingen ting til at hidse hende op. Men et dejligt temperament.
Gangarter
3 fine gangarter.
Skridt: Skridter roligt og koncentreret fremad.
Trav: Dejlig trav. Når hun tager sig sammen svæver hun. Fra ryggen sidder man rigtig godt i nedsidning.
Galop: Dejlig gallop.
Stævner
Lidt DRF stævner uden placering.
1x fejlfri LF
1x 2.plads i ringridning trav
1x 1.plads i trail let
1x 2.plads i trail middel
Stamtavle
Mor: Kan ikke huske hvad hun hedder (Fjordhest)
Far: Sofus (Sportspony/Islænder)

Avlet ude hos Navnsø Hest
Køn
En super køn hoppe.
Bemærkninger
Blakken er min dejlige pige. Jeg låner hende af min moster og det har jeg gjort siden august 2011. Det er mig der rider, passer og træner hende og min moster gør ingenting med hende uden at sige det til mig først. Hun købte hende heller ikke før hun havde spurgt om jeg ville komme og ride hende, så hun er lige så meget min hest som hvis det havde været min mor eller far der havde købt hende.

Folden:
På folden er det hende der bestemmer. Det er til en hvis grad i orden når hun ikke skal hentes for det er hendes fristed. Hun er førerhoppen i flokken. Men det er heller ikke så svært når resten af flokken består af en enkel 107cm høj shetlænder og så en fjordhest der ikke gider magtkampene.

Striglepladsen/Stalden:
Her er hun meget rolig. Man kan kravle rundt om hende uden hun gør noget. Både nusse hende mens man sidder under maven på hende, man kan gå bag hende og alverdens andre mærkelige ting.

På tur:
Nu er det sådan at Blakken står 2km væk fra min rideskole så når vi vil ride i hallen eller til undervisning skal vi ride derover. Så er det jo bare godt hun er trafiksikker. Hun er dog meget opmærksom på det der sker i naturen. Planter der ser anderledes ud (som tidsler fx) holder hun skrapt øje med, og det samme med katte. Er hun stresset kommer hun også op at køre over biler. Men ellers er hun rolig og selvom hun kan se at den ko eller den træstub er farlig går hun forbi den hvis jeg bare beder hende om det.

Dressur:
Blakken er ikke den store dressurhest. Hun kan med lidt træning snart gå en Ld1 ordentligt. Det forhindre os dog ikke i at stoppe træningen. I starten kunne hun ikke gå en 20m volte, 10m volte, trave uden en foran eller gallopere overhovedet. Nu kan hun det og jeg er så stolt af hende. Hun er også begyndt at få glæden igen ved ’’sandkasseridning’’ da hun før næsten gik død i det inden vi begyndte. Hun er stadig ikke vildt begejstret for det men hun synes bedre og bedre om det.

Nyt!
Hun er begyndt at søge til biddet. Startede med støvsugeridning og derefter går det bare op af bakke :-) Og det bedste af det hele: Der er overhovedet ikke brugt nogen form for pillen, strækken eller andre former for tvang under træningen. Lidt løser tøjler var alt der skulle til som opfordring :-)

Spring:
Springer med lethed 90cm i løsspring og 50cm med rytter. Grunden til der ikke er prøvet højere, er fordi jeg ikke har mulighed for det.

Bidløst:
Hun er super lærenem. Hun elsker det men kan dog godt finde på at gå sine egne veje nu hvor hun har fået lidt løsere tøjler. Men det er noget vi vil blive ved med at hygge med fra tid til anden.

Stævner:
Ingen stress. Hun er helt rolig og tager det i stiv arm. Eller hov.

Blakken er også meget lærenem hvad tricks angår. Hun vil gøre alt for en godbid.
Hun kan:
Smile
Kysse
Trække min hat ned over mine øjne
Spanskeskridt både fra jorden og fra ryggen.
Kommentér på:
Anden særlig race Blakken
Annonce